Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σκελετούς και φακούς οράσεως.

Με μεγάλη προσοχή στις ιδιαιτερότητες της συνταγής σας βρίσκουμε τον κατάλληλο σκελετό από αισθητικής και πρακτικής άποψης και επιλέγουμε τους φακούς που θα χρησιμοποιήσουμε.

Οι φακοί μπορεί να είναι οργανικοί ή από κρύσταλλο. Το κρύσταλλο σε αντίθεση με τον οργανικό έχει το πλεονέκτημα ότι γίνεται πιο λεπτό και δε χαράζει. Μπορεί όμως να σπάσει και επιπλέον είναι πιο βαρύ. Οι οργανικοί φακοί έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι πιο ελαφρείς και δε σπάζουν. Και οι οργανικοί φακοί και τα κρύσταλλα δέχονται επιστρώσεις για μείωση των αντανακλάσεων, καλύτερη ποιότητα στην όραση και βελτίωση της εμφάνισης των ματιών. Επιπρόσθετα, με την προσθήκη κάποιων ειδικών φίλτρων γίνεται πιο ξεκούραστη η χρήση του υπολογιστή.

Ανάλογα με την αμετρωπία που μπορεί να έχει ο πελάτης επιλέγουμε φακούς είτε σε κρύσταλλο είτε σε πλαστικό σε εκείνο το δείκτη διάθλασης ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από άποψη παχους και βάρους . Επιπλέον μπορούμε να διαλέξουμε γυαλιά ηλίου τα οποία να τα κάνουμε ηλίου οράσεως με το χρώμα του φακού που σας εξυπηρετεί στον ήλιο.